Dimensiuni gabarit: 1.500m x 1.500m x 2.470m
Constructie modulara realizata din profile de otel si materiale termoizolante stratificate.

Peretii laterali sunt realizati din panouri sandwich din poliuretan si tabla de 0,4 mm grosime, vopsite in camp electrostatic. Structura cabinei asigura rezistenta mecanica ridicata si confort termic.

Acoperisul este realizat dintr-o structura compacta din poliester armat cu fibra de sticla cu o inclinare de 5%, ceea ce elimina posibilitatea colectarii precipitatiilor atmosferice (zapada, grindina).

Podeaua este realizata din panouri multistrat din lemn acoperite cu suprafata de poliester armat cu fibra de sticla. Folosirea rasinilor poliesterice armate cu fibra de sticla asigura o etanseitate perfecta, atat a acoperisului, cat si a podelei, efectele umiditatii rezultate din condens si patrunderea apei fiind eliminate in totalitate.

containere-cabina-paza2Structura cabinei de paza asigura rezistenta mecanica ridicata si confort termic. Cabina este prevazuta cu tamplarie de aluminiu care asigura o vizibilitatea ridicata necesara. Usa de acces este din PVC, are suprafata vitrata cu rupere termica.

Peretii laterali sunt prevazuti cu geamuri plastic montate in tamplarie de aluminiu si asigura o vizibilitate de 360 grade. Usa de acces are suprafata vitrata.

Instalatia electrica cuprinde : tablou electric cu sigurante automate, instalatie de iluminat interioara cu tuburi neon si proiector exterior, la care se adauga o priza ceramica de medie tensiune in interiorul cabinei.