Supraincarcarea utila a acoperisului 150 Kg / mp, sarcina utila a pardoselii 200 Kg /mp, viteza admisibila a vantului 100 Km /h (containerele fiind …

DATE TEHNICE

Supraincarcarea utila a acoperisului 150 Kg / mp, sarcina utila a pardoselii 200 Kg /mp, viteza admisibila a vantului 100 Km /h (containerele fiind neancorate).
Peretii ( 40 mm), sunt executati din panou sandwich de cu spuma poliuretantica ( tabla 0.4 mm – spuma poliuretanica – tabla 0.4 mm)
Structura containerului este realizata din profile de 1.5 mm, tratate anti‐coroziune
Acoperisul are rama superioara prevazuta cu jgheaburi pluviale, scurgerea apei pluviale realizandu-se pe colturile containerului.
Acoperisul este realizat din panou sandwich ( tabla – spuma poliuretanica – tabla ) tip acoperis ( cu denivelari pentru a asigura scurgerea apei ) grosimea acestuia este de 40 mm cu ridicari pana la 80mm .
Podeaua este prevazuta cu un stratde PAL de 18 mm + finisajul realizat cu linoleum de trafic greu si plinta metalica, asezat peste elementele de rezistenta asigurand etanseitatea si rezistenta pardoselii , respectiv a containerului. Podeaua poate fi realizata si din parchet laminat la solicitarea clientului .
Proiectarea si executia instalatiei electrice respecta normele europene in vigoare.
Instalatiile sanitare executate, vor avea o iesire din container pentru cuplarea la alimentarea cu apa si o iesire de scurgere a apei uzate.
Manipularea se va face numai cu patru cabluri metalice, egale, prinderea acestuia in vederea ridicarii se va face numai in cele patru puncte, de pe colturile containerului, clar desemnate pentru acest scop.