Infiintata in anul 2003 ca societate cu obiectiv de activitate, comercializarea de containere modulare locuibile, BLOCK BOX SRL a ajuns sa ocupe un loc important pe piata producatorilor in jud. Brasov si in Romania. Implementand astfel normele de calitate ISO9001/2008, adaptandu-se in permanenta la cerintele pietei.

BLOCK BOX 001Containerele modulare BLOCK BOX sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare, sunt noi, de ultima generatie si incorporeaza imbunatatiri recente in proiectare si structura materialelor respectand standardele impuse. BLOCK BOX se consulta cu clientii asupra proiectelor pentru a optimiza structura containerelor in functie de necesitatile lor.

Containerele sunt studiate si produse pentru constructii provizorii, cu destinatia de locuinte, birouri, vestiare, toalete, dormitoare, laboratoare, cantine, infirmerii, depozite, etc. Containerele, reprezinta raspunsul cel mai rapid la orice problema de logistica. Ele poti fi utilizate ca module individuale sau combinate pentru a putea obtine dimensiunile necesare.