Producator containere – Rezistenta peretilor containerelor este asigurata de asamblarea panourilor care sunt fixate astfel incat sa actioneze ca o unitate compozita. Aceasta asamblare se obtine cu ajutorul inchiderilor mecanice ca si este la fel de usor de construit ca si un “joc de lego” Brand-ul Block Box inspira incredere, inovatie si stabilitate asa cum spune si sloganul: „ Solutii mobile pentru afaceri stabile”.

Multiple utilizari: santiere de constructii, scoli si gradinite, locuinte temporare, grupuri sanitare, diverse evenimente si locuinte permanente. Sistemul permite compunerea elementelor modulare oferind posibilitatea de a efectua o imbinare pentru a realiza suprafetele dorite.

Dispunerea tamplariei, a echipamentelor interne si sanitare depinde in mod direct de alegerea clientului. Posibilitatile de realizare si utilizare oferite de aceste containere sunt surprinzatoare. Prefabricatul Block Box poate fi utilizat fie ca o unitate individuala, fie in blocuri de module legate si suprapuse care pot ajunge la 2 etaje. Sistemul de montaj este simplificat. Elementele perimetrale si cele legate de usi si ferestre pot fi plasate dupa finalizarea structurii. Dispunerea lor poate fi modificata fara a se afecta structura.

  • GARANTIE
  • COST REDUS DE INTRETINERE
  • REZISTENTA LA INTEMPERII
  • USOR DE RECONDITIONAT
  • EXTINDERE POSIBILA

 CONTAINER STANDARD