Containere de vanzare

Containere de vanzare

La cele mai bune preturi, conform normelor ISO.

Consultati catalogul nostru de containere de vanzare

BlockBox va ofera Cotainere de vanzare care au Rezistenta peretilor containerelor garantata de panourile ce sunt fixate astfel incat sa actioneze ca o unitate compozita.
Brand-ul Block Box inspira incredere, inovatie si stabilitate asa cum spune si sloganul: „ Solutii mobile pentru afaceri stabile”.

La BlockBox  gasiti containere Modulare & Monobloc care pot fi folosite pentru: a construi locuite, birouri, depozit frigorific, container sanitar, containere cu toaleta sau pentru paza. La BlockBox gasesti cele mai bune prețuri si oferte – Contacteaza-ne acum pentru ofertă personalizată! Certificate ISO. Structură Metalică. Oferte Speciale.

Containere de Vanzare Blockbox

BLOCK BOX SRL va ofera toate modelele necesare de containere, containere de vanzare.

Avand posibilitatea sa oferim atat containere modulare, pentru santier, de calitate ridicata ce se pot uni intre ele atat la nivelul parterului cat si parter si etaj, containere santier destinate santierelor in constructii, sau containere de locuit, ansambluri realizate la comanda pentru dumneavoastra.

 Containerele modulare oferite de societatea noastra asigura cele mai inalte standarde de siguranta si calitate, lucru dovedit prin certificarile calitatii ale societatii noastre.

Produsele oferite isi gasesc diverse destinatii printre care amintim: containere birou, containere dormitor, containere sanitare, containere sali de clasa, containere sanitare pentru scoli si gradinite, containere tehnice cu diverse destinatii.

De asemenea, gama de containere oferite este completata de containere de locuit, in diverse configuratii si marimi, echipate cu tot confortul necesar locuitului in containere.

 

 

Containere modulare

Containerele modulare de la SC BLOCK BOX SRL

Containere modulare

Sunt formate dintr-o structura metalica profilata la rece. Atat podeaua cât si acoperisul sunt îmbinate conform normelor ISO de constructie a containerelor modulare.
Contanerele modulare sunt Concepute special pentru a fi folosit ca birou, dar poate fi folosit și ca dormitor sau sufragerie. Containerele modulare sunt deosebit de populare si cunoscute pentru izolarea fonică ridicată și fonică și pentru spațiul deschis.

Containerele modulare  reduc semnificativ costurile de transport fiind astfel mult mai practice.

Avantajele clientilor daca  aleg containere modulare.

  • Cheltuieli operaţionale reduse datorită utilizării unor materiale şi variante de izolaţie de înaltă calitate
  • Configurare individuală a spaţiilor de dimensiuni diferite
  • Pregătită pentru utilizare în numai câteva săptămâni.
  • Opţiuni de echipare numeroase
  • Adaptabile şi extensibile în orice moment
  • Experienţă de peste 30 de ani

Vedeti aici catalogul nostru containere modulare

Domenii de aplicare şi utilizări

Containerele modulare de la BlockBox pot fi utilizate în diverse domenii, de exemplu în comerţ, industrie, în domeniul comunal, pentru evenimente sau intervenţii în caz de catastrofe, targuri, evenimente, constructii. În funcţie de proiect, puteţi crea module de containere de diferite mărimi cu diferite opţiuni de echipare

Sau ne puteti contacta folosind formularul de contact

containere modulare

BLOCK BOX SRL este o companie cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniul productiei si comercializarii containerelor modulare. Containerele modulare produse au o scara larga de folosinta, ele putand fi folosite in calitate de containere birouri, containere dormitoare, containere sali de mese containere sediu de firma sau containere locuinta.

Containerele modulare produse de catre SC BLOCK BOX SRL pot fi dotate in functie de preferintele clientului, iar printre dotarile acestora amintim: suprafete vitrate, aparatele de aer conditionat, convectoarele, baile, compartimentarile, pardoseala si peretii placati cu material de finisaj, parchetul, lambriurile, gresia etc.

Construim containere modulare de diferite modele si dimensiuni, din structura metalica invelite cu panou sandwich termoizolant, geamuri si usi PVC: casute locuibile, birouri, cabane, căsuțe in forma literei A, magazine, locuința lucrătorilor, birouri de şantier, şcoli, garaje auto, spălătorii auto, depozite.

Containerele modulare sunt termoizolate cu ajutorul unor panouri sandwich cu spuma poliuretanica, care au o grosime intre 40 si 100mm, realizandu-se un confort interior.

Containere modulare de birou

Descriere: Containerele modulare de birou se folosesc in toate domeniile unde este necesar un birou, de la santier la sedii de firme sau birouri de facturare, oriunde pot fi folosite. Containerele modulare de birou din gama modulara. Au avantajul ca se pot uni intre ele, in ansambluri de containere, obtinindu-se astfel spatii largi de birouri sau alte destinatii, parter sau parter+etaj.

Termoizolatie: peretii si acoperisul realizate din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 60mm grosime.

Structura: profile speciale din tabla LBC de minim 3mm grosime, indoite in forma speciala. In numite zone ajunge la grosimi mai mari, de 6-12mm. Structura este prevazuta la partea superioara cu 4 elemente de colt pentru manipularea cu macaraua.

Posibilitate de unire cu alte containere: da, se pot forma ansambluri din mai multe containere, fara pereti despartitori realizate la comanda.

Domenii de folosinta: santiere in constructii, sedii de firma, birouri de facturare, alte domenii.

Amplasare usi si ferestre: in functie de dorinta clientului nu apar modifcari de pret la container

Producator Containere

Producator Containere – Producem o gama completa de containere, suntem producatori si importatori pentru produsele noastre. Inchiriere pentru toata gama de containere comerciale.

Containere de vanzare

Producator Containere BlockBox

Containerele birou marca BLOCK BOX producator containere – sunt destinate spatiilor de birouri care pot fi adaptate pentru diferite activitati manageriale cum ar fi: secretariat, training, sala de sedinte, intalniri de afaceri, unitati de ajutor social, punct de lucru, birou vanzari complex rezidential, spatii de birouri pentru angajati, spatii de prezentare si vanzare, etc… . Toate aceste containere sunt adaptate pentru activitati manageriale si sunt formate din : ansambluri de containere pe un singur nivel sau pe 2 – 3 nivele.

Container destinat arhivelor

12873516_1104588926247402_294938935_o

Containerul destinat arhivelor se poate amplasa la sediul firmelor, ocupand un spatiu redus, se poate folosi pentru depozitarea documentelor contabile.

Containerul pentru depozitare este echipat cu rafturi metalice, in functie de necesitatile clientilor si de volumul de depozitare.

Totodata, putem dota containerul pentru depozitare si cu fereastra, pentru aerisire.