Containere de vanzare

Containere de vanzare

La cele mai bune preturi, conform normelor ISO.

Consultati catalogul nostru de containere de vanzare

Rezistenta peretilor containerelor este garantate de panourile ce sunt fixate astfel incat sa actioneze ca o unitate compozita.
Brand-ul Block Box inspira incredere, inovatie si stabilitate asa cum spune si sloganul: „ Solutii mobile pentru afaceri stabile”.
containere de vanzare

Containere modulare

Containere modulare

Sunt formate dintr-o structura metalica profilata la rece. Atat podeaua cât si acoperisul sunt îmbinate conform normelor ISO de constructie a containerelor.
Conceput special pentru a fi folosit ca birou, dar poate fi folosit și ca dormitor sau sufragerie. Este deosebit de popular pentru izolarea fonică ridicată și fonică și pentru spațiul deschis.

Containerele modulare scad semnificativ costurile de transport fiind astfel mult mai practice.

Vedeti aici catalogul nostru containere modulare

Sau ne puteti contacta folosind formularul de contact

containere modulare

Producator containere modulare

Producator containere modulare

Containere de vanzare

Producem o gama completa de containere, suntem producatori si importatori pentru produsele noastre. Inchiriere pentru toata gama de containere comerciale.

Containerele birou marca BLOCK BOX sunt destinate spatiilor de birouri care pot fi adaptate pentru diferite activitati manageriale cum ar fi: secretariat, training, sala de sedinte, intalniri de afaceri. Toate aceste containere sunt adaptate pentru activitati manageriale si sunt formate din : ansambluri de containere pe un singur nivel sau pe 2 – 3 nivele.

Container destinat arhivelor

12873516_1104588926247402_294938935_o

Containerul destinat arhivelor se poate amplasa la sediul firmelor, ocupand un spatiu redus, se poate folosi pentru depozitarea documentelor contabile.

Containerul pentru depozitare este echipat cu rafturi metalice, in functie de necesitatile clientilor si de volumul de depozitare.

Totodata, putem dota containerul pentru depozitare si cu fereastra, pentru aerisire.