Noutati

Containere de vanzare

La cele mai bune preturi, conform normelor ISO.

Consultati catalogul nostru de containere.

BlockBox va ofera containere de vanzare care au rezistenta peretilor containerelor garantata de panourile ce sunt fixate astfel incat sa actioneze ca o unitate compozita.
Brand-ul Block Box inspira incredere, inovatie si stabilitate. Precum spune si sloganul: „Solutii mobile pentru afaceri stabile”.

La BlockBox gasiti containere modulare & monobloc care pot fi folosite pentru: a construi locuite, birouri, depozit frigorific, container sanitar, containere cu toaleta sau pentru paza. La BlockBox gasesti cele mai bune prețuri si oferte. Contacteaza-ne acum pentru ofertă personalizată! Certificate ISO. Structură Metalică. Oferte Speciale. Alegeți ceea ce vă doriți.

Containere de vanzare

BLOCK BOX SRL va ofera toate modelele necesare de containere, containere de vanzare.

Avand posibilitatea sa oferim containere modulare, pentru santier, de calitate ridicata ce se pot uni intre ele atat la nivelul parterului cat si parter si etaj. Containere santier destinate santierelor in constructii, sau containere de locuit. Ansamblurile sunt realizate la comanda pentru dumneavoastra.

 Containerele modulare oferite de societatea noastra asigura cele mai inalte standarde de siguranta si calitate. Acest lucru este dovedit prin certificarile calitatii detinute de societatea noastra.

Produsele oferite isi gasesc diverse destinatii printre care amintim: containere birou, containere dormitor, containere sanitare, containere sali de clasa. De asemenea, avem si containere sanitare pentru scoli si gradinite, containere tehnice cu diverse destinatii.

De asemenea, gama de containere oferite este completata de containere de locuit, in diverse configuratii si marimi. Ele sunt echipate cu tot confortul necesar locuitului in containere. Intrati pe site pentru oferte!

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre aceste containere va rugam sa ne contactati. Astfel veti stii mai bine ce fel de container se potriveste mai bine pentru nevoile dumneavoastra. De asemenea, pentru a va face o idee mai buna despre produsele noastre puteti consulta si catalogul nostru de containere sau pagina de galerie pentru a vedea mai multe exemple. Va multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *