Noutati

Containere modulare

Containere modulare

Containere modulare – Sunt formate dintr-o structura metalica profilata la rece. Atat podeaua cât si acoperisul sunt îmbinate conform normelor ISO de constructie a containerelor modulare.
Containerele modulare sunt concepute special pentru a fi folosit ca birou, dar poate fi folosit și ca dormitor sau sufragerie. Containerele modulare sunt deosebit de populare si cunoscute pentru izolarea fonică ridicată și fonică și pentru spațiul deschis.

Ele reduc semnificativ costurile de transport fiind astfel mult mai practice.

Avantajele clientilor daca aleg containere modulare:

  • Cheltuieli operaţionale reduse datorită utilizării unor materiale şi variante de izolaţie de înaltă calitate;
  • Configurare individuală a spaţiilor de dimensiuni diferite;
  • Pregătită pentru utilizare în numai câteva săptămâni;
  • Opţiuni de echipare numeroase;
  • Adaptabile şi extensibile în orice moment;
  • Experienţă de peste 30 de ani.

Vedeti aici catalogul nostru containere.

Domenii de aplicare şi utilizări

BlockBox vă oferă containere modulare ce pot fi utilizate în diverse domenii. De exemplu în comerţ, industrie, în domeniul comunal, pentru evenimente sau intervenţii în caz de catastrofe, targuri, evenimente, constructii. În funcţie de proiect, puteţi crea module de containere de diferite mărimi cu diferite opţiuni de echipare

Sau ne puteti contacta folosind formularul de contact.

 

BLOCK BOX SRL este o companie cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniul productiei si comercializarii containerelor modulare. Containerele modulare produse au o scara larga de folosinta. Ele pot fi folosite in calitate de containere birouri, containere dormitoare, containere sali de mese containere sediu de firma sau containere locuinta.

Containerele modulare produse de catre SC BLOCK BOX SRL pot fi dotate in functie de preferintele clientului. Printre dotarile acestora amintim: suprafete vitrate, aparatele de aer conditionat, convectoarele, baile, compartimentarile, pardoseala si peretii placati cu material de finisaj, parchetul, lambriurile, gresia etc.

Construim containere modulare de diferite modele si dimensiuni, din structura metalica invelite cu panou sandwich termoizolant, geamuri si usi PVC: casute locuibile, birouri, cabane, căsuțe in forma literei A, magazine, locuința lucrătorilor, birouri de şantier, şcoli, garaje auto, spălătorii auto, depozite.

Containerele modulare sunt termoizolate cu ajutorul unor panouri sandwich cu spuma poliuretanica. Acestea au o grosime intre 40 si 100mm, realizandu-se un confort interior.

Containere modulare de birou

Descriere: Containerele modulare de birou se folosesc oriunde este necesar un birou, de la santier la sedii de firme sau birouri de facturare. Ele pot fi folosite oriunde. Containerele modulare de birou din gama modulara. Au avantajul ca se pot uni intre ele, in ansambluri de containere. Astfel se obtin spatii largi de birouri sau alte destinatii, parter sau parter+etaj.

Termoizolatie: peretii si acoperisul realizate din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 60mm grosime.

Structura: profile speciale din tabla LBC de minim 3mm grosime, indoite in forma speciala. In numite zone ajunge la grosimi mai mari, de 6-12mm. Structura este prevazuta la partea superioara cu 4 elemente de colt pentru manipularea cu macaraua.

Posibilitate de unire cu alte containere: da, se pot forma ansambluri din mai multe containere, fara pereti despartitori realizate la comanda.

Domenii de folosinta: santiere in constructii, sedii de firma, birouri de facturare, alte domenii.

Amplasare usi si ferestre: in functie de dorinta clientului nu apar modifcari de pret la container